Het kan iedereen natuurlijk overkomen. Je bent je wachtwoord vergeten. Met onderstaande stappen heb je zo weer een nieuw wachtwoord, zodat je weer lekker aan de slag kunt in Sportlink Club. Als voorbeeld zie je het login scherm van een voetbalvereniging, maar de werkwijze voor het wijzigen van het wachtwoord is voor alle vereniging en gebruikers hetzelfde.

Sportlink Club login scherm

Volg onderstaande stappen om het wachtwoord te wijzigen.

1. Klik onderin het login scherm op "Wachtwoord vergeten"

De instructie "Wachtwoord van je Sportlink of KNVB account vergeten?" wordt geopend.

2. Klik binnen de tekst bij het onderwerp "IN SPORTLINK CLUB" op de, in blauwe tekst weergegeven, link.

Het onderstaande scherm opent zich.

3. Voer hier het mailadres van jouw account in en klik vervolgens op "Verstuur instructies"

4. Je ontvangt nu een e-mail met een link. Via de link kan je een nieuw wachtwoord instellen om vervolgens weer in te kunnen loggen in Sportlink Club.