Op deze pagina leggen we de zichtbaarheid van je naam en foto uit in de voetbal.nl app en website en in de KNVB Wedstrijdzaken app.

Let op! De instelling van je zichtbaarheid in de app werkt ook automatisch door in andere Sportlink producten (zoals bijvoorbeeld de website van je vereniging). Klik hier voor uitleg over privacy/zichtbaarheid binnen alle Sportlink producten.

Je naam en foto bij Voetbal.nl

Bij je KNVB account kun je voor Voetbal.nl instellen hoe je naam en foto getoond worden voor andere gebruikers van Voetbal.nl. Dit kan je direct na het inloggen via de Voetbal.nl app doen of binnen de Voetbal.nl app via het menu Instellingen > Mijn persoonsgegevens. Om het via de Voetbal.nl website aan te kunnen passen klik je bij jouw profiel op Instellingen.

Normaal

Je kunt kiezen voor tonen van naam en foto en dan ziet het er zo uit:

Zoeken persoon

Als via de menu optie 'Zoeken - Persoon' gezocht wordt op jouw naam worden je naam en foto getoond.

Statistieken

In de wedstrijdstatistieken (aantal gespeelde wedstrijden, doelpunten, gele en rode kaarten) en overige statistieken (aantal trainingen, aanwezigheid bij wedstrijden, aantal keer rijdienst) bij het team wordt je met naam en foto getoond.

Wedstrijddetails en wedstrijdverslag

In de wedstrijddetails wordt je in het overzicht van officials met je naam en foto getoond. In het wedstrijdverslag wordt je in het overzicht van officials, de geregistreerde wedstrijdgebeurtenissen (doelpunten, wissels, gele en rode kaarten) en in de opstellingen met je naam en foto getoond afhankelijk van je rol bij de wedstrijd.

Beperkt

Je kunt kiezen voor tonen van alleen je naam en dan ziet het er zo uit:

Zoeken persoon

Als via de menu optie 'Zoeken - Persoon' gezocht wordt op jouw naam wordt alleen jouw naam getoond.

Statistieken

In de wedstrijdstatistieken (aantal gespeelde wedstrijden, doelpunten, gele en rode kaarten) en overige statistieken (aantal trainingen, aanwezigheid bij wedstrijden, aantal keer rijdienst) bij het team wordt je met je naam getoond.

Wedstrijddetails en wedstrijdverslag

In de wedstrijddetails wordt je in het overzicht van officials met je naam getoond. In het wedstrijdverslag wordt je in het overzicht van officials, de geregistreerde wedstrijdgebeurtenissen (doelpunten, wissels, gele en rode kaarten) en in de opstellingen met je naam getoond afhankelijk van je rol bij de wedstrijd.

Afgeschermd

En als je kiest voor Afgeschermd worden je naam en foto niet getoond.

Zoeken persoon

Als via de menu optie 'Zoeken - Persoon' gezocht  wordt op jouw naam dan worden jouw gegevens niet getoond.

Ook kan men niet op jou stemmen als Man of the Match.

Statistieken

In de wedstrijdstatistieken (aantal gespeelde wedstrijden, doelpunten, gele en rode kaarten) en overige statistieken (aantal trainingen, aanwezigheid bij wedstrijden, aantal keer rijdienst) bij het team wordt je als Afgeschermd getoond.

Wedstrijddetails en wedstrijdverslag

In de wedstrijddetails wordt je in het overzicht van officials met als Afgeschermd getoond. In het wedstrijdverslag wordt je in het overzicht van officials, de geregistreerde wedstrijdgebeurtenissen (doelpunten, wissels, gele en rode kaarten) en in de opstellingen als Afgeschermd getoond afhankelijk van je rol bij de wedstrijd.

Je naam en foto bij de KNVB Wedstrijdzaken app

Je naam en foto worden getoond in de Wedstrijdzaken app. Dit is voor de identificatie van spelers (je KNVB pas) en voor het Digitaal Wedstrijdformulier. De instellingen van je zichtbaarheid kan je wel zelf aanpassen maar heeft geen effect in de KNVB Wedstrijdzaken app. In de KNVB Wedstrijdzaken app worden altijd je naam en foto getoond. In de KNVB Wedstrijdzaken app zie het er zo uit: