Gebruik van de optie accommodatiebezetting


Zijn er clubs die deze optie gebruiken en wat zijn de ervaringen?

Wij hebben ± 30 teams en gebruiken de optie (nog) niet! Onze vrijwilligers in die hoek hebben overzicht op de drie beschikbare velden en de kleedlokalen en regelen alles naar eigen inzicht. Niets ligt er echter vast voor hen die in deze werkzaamheden niet zo thuis zijn. Is het aan te bevelen de optie accommodatiebezetting wel te gaan gebruiken?


Hi Pieter,


Ook VV Schagen is op zich geïnteresseerd maar niet tevreden over de geboden oplossingen mbt accommodatiebezetting in Sportlink club.


De veldindeling met grafische werking is heel fijn maar de kleedkamerindeling is niet grafisch en moet je vanuit een planning doen die je op papier eerst moet maken, anders gaat het gewoonweg niet.


Mutaties in wedstrijden naar de wedstrijddag toe is helemaal een drama om dit te volgen in de huidige kleedkamerindelings tool in Sportlink


Ik denk dat er maar weinig clubs zijn dit deze tool binnen Sportlink gebruiken, ook gebaseerd op het gegeven dat deze post al een jaar oud is.


SV Nieuwleusen maakt gebruik van de Accommodatiebezetting in SportLink Club voor de veldindeling en dit wordt als goed werkbaar ervaren. Graag zouden we ook iets dergelijks zien voor de kleedkamerindeling zodat we weten wanneer een kleedkamer gereed kan zijn. (gemiddelde tijd voor douchen en schoonmaken opnemen)

Wij gaan de komende periode aan de slag met de indelingen voor de kleedkamers. 

Aanmelden of registreren om een reactie te posten