Wil je een persoon aanmelden die al bekend is bij de Atletiekunie? En heb je van deze persoon het lidnummer ontvangen?

Neem dan de volgende stappen om deze persoon als lid aan te melden:

1. Ga naar

Het volgende scherm verschijnt:

2. Kies Verenigingslid

Het volgende scherm verschijnt:

3. Vul de verplichte velden in.

Voor meer informatie zie Leden en relaties aanmelden

4. Klik op

Het volgende scherm verschijnt:

5. Klik op Ja

6. Wijzig vervolgens de lidsoort van het betreffende lid van verenigingslid naar bondslid.

Voor meer informatie zie Lidsoort wijzigen.

De aanmelding wordt nu naar de Atletiekunie verstuurd. Controleer na de aanmelding of er een melding staat in het Notificatie ledenscherm.

Let op:

Verschijnt er een foutcode vanuit de Atletiekunie in het Notificatiescherm?

Lees dan hier welke actie je moet ondernemen: Atletiek - Notificaties leden.

Het lid staat nu bij de Atletiekunie en bij jouw vereniging in Sportlink Club als bondslid geregistreerd.

7. Voeg op het tabblad Sport de correcte spelactiviteit toe

Let op:

Wil de persoon wedstrijdlid worden? Controleer dan of deze persoon niet nog wedstrijdlid is bij zijn/haar vorige atletiekvereniging. In het Notificatiescherm zal een foutmelding komen indien de persoon bij een andere vereniging een wedstrijdlicentie heeft.

Is het nieuwe lid een Oekraïense vluchteling?

Kies als spelactiviteit Atletiek - Vluchteling - Week. Jouw vereniging hoeft dan voor deze persoon aan de Atletiekunie niets te betalen en het lid is meteen ook wedstrijdgerechtigd.