Op het tabblad Documenten is het mogelijk bestanden toe te voegen bij een lid. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een medisch dossier of specifieke afspraken die gemaakt zijn met een lid. Deze documenten worden niet uitgewisseld met andere partijen, ook niet met de bond waar je vereniging bij is aangesloten.

Neem de volgende stappen om een document toe te voegen.

1. Klik op

Het volgende scherm verschijnt.

2. Vul een naam in

3. Vul een omschrijving in

4. Klik op

5. Selecteer het bestand op uw computer.

Let op:

Gebruik je een Mac-computer? Dan moet het bestand dat je wilt uploaden in de map "Users" staan.

6. Klik op

Let op:

Sportlink Club ondersteunt alleen de volgende document-types:

• .avi
  • .bmp
  • .docx
  • .gif
  • .html
  • .ics
  • .jpeg
  • .midi
  • .mov
  • .mp3
  • .mpeg
  • .pbm
  • .pdf
  • .pgm
  • .png
  • .pptx
  • .ps
  • .rtf
  • .tiff
  • .vcf
  • .xlsx
  • .xml
  • .zip