Door de jaren heen wordt een enorme hoeveelheid aan gegevens van leden vastgelegd in Sportlink Club. Deze gegevens kunt in Sportlink Club omzetten naar informatie die verenigingsbestuurders ondersteunt bij het maken van beleid en het bepalen van de toekomstplannen.

Informatie als ledenopbouw, ledenverloop en geografische spreiding van leden wordt met de Management Informatie Module snel en duidelijk inzichtelijk gemaakt. Deze informatie is de basis voor het vormen van verenigingsbeleid en bepalen van de toekomstplannen. Deze module is standaard beschikbaar in Sportlink Club. Op deze pagina´s worden de verschillende te genereren overzichten besproken en het gebruik stap voor stap toegelicht.

Autorisatie
Als beheerder van Sportlink Club heeft u direct de juiste autorisaties om gebruik te kunnen maken van deze module. Om gebruik te kunnen maken van de Management Informatie Module moet een gebruiker geautoriseerd zijn voor Toegang Managementinformatie leden .

Meer informatie over het toekennen van autorisaties - Gebruikersbeheer

JBN en Nevobo verenigingen, die gebruik maken van de gratis versie van Sportlink Club welke is aangeboden door de bond, beschikken niet over de mogelijkheid om gebruik te maken van de Management Informatie . Wilt u wel gebruik maken van Management Informatie in Sportink Club? In de webshop op de website van Sportlink Club kunt u upgraden naar de volledige versie van Sportlink Club.