Op het scherm Notificaties Leden worden wijzigingen getoond van de bondsleden. Dit betreffen wijzigingen vanuit de bond of, indien een persoon lid is bij een andere vereniging, van de andere vereniging. Het scherm Notificaties leden bestaat uit twee tabbladen. Het tabblad Ongelezen meldingen en het tabblad Gelezen meldingen . De rode stip op de knop Notificatie Leden geeft aan dat er wijzigingen hebben plaatsgevonden:

Als vereniging heb je de keuze om in te stellen dat leden niet zelf de persoonsgegevens mogen wijzigen. Echter mogen leden wel de privacy en de foto wijzigen. Heeft een lid de foto gewijzigd in de periode dat het door de bond is toegestaan om de foto te wijzigen? Dan krijg je hiervan een bericht bij de notificaties, zodat je altijd op de hoogte bent als een lid zijn foto gewijzigd heeft. Hierbij worden verder geen andere gegevens aangepast, tenzij via een synchronisatie vanuit het bondssysteem nog relevante gegevens in dit proces worden meegenomen. Wil je weten wanneer de leden hun foto mogen wijzigen? Bekijk dan: Wanneer mag een lid zijn foto wijzigen?

Het scherm Notificaties leden kan op twee manieren gestart worden:

1. Ga naar Personen

2. Kies voor Notificaties leden

U kunt ook direct inzicht krijgen in de Notificaties leden door te klikken op