In Sportlink Club worden verschillende iconen gebruikt voor het uitvoeren van specifieke acties. Onderstaand zijn de verschillende iconen in Sportlink Club met een korte toelichting in kaart gebracht.

Icoon Betekenis
Uitvoeren van een zoekopdracht.
Voeg gevonden personen toe aan werkset.
Wissen van zoekcriteria of vernieuwen van scherminhoud.
Toevoegen van gegevens of invoegen regel in een tabel.
Goedkeuring aan ingevoerde gegevens in het scherm. Scherm wordt verlaten en ingevoerde gegevens worden opgeslagen.
Opslaan van ingevoerde gegevens.
Verwijderen van gegevens of een rij in een tabel of keuzelijst.
Document gekoppeld aan een persoon openen.
Lidsoort wijzigen (relatie -> verenigingslid -> bondslid).
Ongedaan maken toekomstige afmelding.
Toon gevonden personen op kaart.
Stuur een e-mail vanuit Sportlink Club naar gevonden personen.
Open extern e-mail programma.
Exporteer rijen na kolomselectie.
Exporteer rijen direct naar Excel.
  • Print gevonden personen
  • Bestaand machtigingsverzoek afdrukken
Nieuw machtigingsverzoek afdrukken.
Selecteren van specifieke kolommen die een tabel beschikbaar zijn.
Kolomselectie opslaan.
Uitvoeren van een sub-selectie in een tabel.
Verwijderen van een sub-selectie in een tabel.
Kolom in de lijst van de kolomselectie naar beneden verplaatsen.
Kolom in de lijst van de kolomselectie naar boven verplaatsen.
Kolom toevoegen aan kolomselectie.
Kolom verwijderen uit kolomselectie.
Naar detailgegevens van het eerste lid.
Naar detailgegevens van het laatste lid uit de ledenlijst.
Naar detailgegevens van het volgende lid.
Naar detailgegevens van het vorige lid.
Toevoegen van een nieuw persoon in Sportlink Club.
Toevoegen van een nieuwe organisatie in Sportlink Club.
Oproepen van het Zoekscherm in Sportlink Club.
Oproepen van het scherm Notificaties Leden . Hier worden wijzigingen getoond van uw bondsleden. Dit betreffen wijzigingen vanuit uw bond of, indien een persoon lid is van twee of meer verenigingen, van (één van) de andere vereniging(en).
Selectie van meerdere gegevens samenvoegen in één tabel.