In Sportlink Club is het voor handbal, waterpolo, hockey, basketbal, judo, volleybal, honkbal en softbalverenigingen mogelijk om de speelhistorie van een speler (bondslid) inzichtelijk te maken. Indien deze gegevens bekend zijn bij de bond.

Neem hiervoor de volgende stappen.

1. Ga na menu item  Wedstrijden

2. En kies  Speelhistorie

Het volgende scherm verschijnt.

Ben je een Belgische hockeyvereniging?

Dan heb je binnen dit scherm ook de mogelijkheid om een overzicht van de kwalificaties te maken.

In de kolommen Huidige kwalificatie en Hoger/ Lager is inzichtelijk in welk team de persoon speelt en mag gaan spelen.

3. Selecteer de gewenste spelactiviteit

Het is mogelijk om te zoeken binnen je eigen team of binnen een ander team. Hierbij wordt gekeken naar het bondsteam waarin de persoon is ingedeeld.

4. Vul, indien gewenst, een minimum en maximum aantal wedstrijden in

5. Selecteer, indien gewenst, een specifieke leeftijdscategorie

Tip  : Met behulp van de CTRL toets en uw muis kunt u meerdere leeftijdscategorien selecteren

6. Klik op

U ziet nu het aantal wedstrijden dat de spelers in het eigen team hebben gespeeld en het aantal wedstrijden dat een speler in een andere teams heeft gespeeld. Het uitgangspunt is het team waar de speler ingedeeld is.

Info  : Heeft u liever andere kolommen inzichtelijk? Meer informatie over kolommen wijzigen zie  Kolommen in zoekresultaat aanpassen

7. Dubbelklik op een regel voor de details van de speler

Onderstaand scherm verschijnt.

De details van een persoon in de kolommen  Gespeeld  ?,  Nu in dit team?  en  Eerder in dit team  ? worden opgebouwd op basis van de lidmaatschappen van de speler.

KolomWelke informatie wordt getoond?
Gespeeld?Staat de speler daadwerkelijk als spelend lid in de wedstrijd geregistreerd?
Nu in dit team?Geeft aan of een speler op dit moment in dat bondsteam is ingedeeld.
Eerder in dit team?Geeft aan of een speler eerder in het seizoen in het bondsteam heeft gezeten.
Telt mee?

Geeft aan of de wedstrijden meegeteld moeten worden voor de speelgerechtigdheidscontrole.

De wedstrijden in je eigen team tellen standaard mee. De wedstrijden die gespeeld zijn in eerdere teams tellen niet mee.