Ben je als gebruiker van Sportlink Club je wachtwoord kwijt of vergeten?

Volg onderstaande stappen om het wachtwoord op te vragen:

1. Klik in het inlogscherm op Wachtwoord vergeten

Het volgende scherm verschijnt.

2. Vul de verenigingscode in

3. Vul je gebruikersnaam in

4. En klik op

Onderstaande melding wordt getoond zodra het wachtwoord naar je e-mailadres verstuurd is.

Let op:

Om het wachtwoord op te kunnen vragen moet jouw e-mailadres geregistreerd zijn in Sportlink Club bij het Gebruikersbeheer. De beheerder van Sportlink Club binnen jouw vereniging is hiervoor verantwoordelijk. De beheerder kan bij Gebruikersbeheer in het veld E-mailadres het e-mailadres van de betreffende gebruiker registreren.

Als je het wachtwoord probeert op te vragen en je e-mailadres is niet bekend verschijnt de volgende melding:

Neem contact op met de beheerder van Sportlink Club binnen je vereniging om je e-mail adres aan te passen en je wachtwoord op te vragen. Ben je zelf de beheerder van Sportlink Club binnen je vereniging? Maak dan een melding aan in het Online Helpdesksysteem voor het aanvragen van het wachtwoord.