Er zijn twee mogelijkheden om een lijst te maken van de verjaardagen binnen een bepaalde periode.

Neem de volgende stappen om de verjaardagenlijst op te roepen.

1. Kies in het menu Personen

2. Klik vervolgens op Verjaardagen

Het volgende scherm wordt getoond.

Standaard ziet u de personen die binnen 30 dagen jarig zijn.

3. Pas het aantal dagen aan waarbinnen u een lijst van de jarige personen wilt zien

4. Klik op

Indien gewenst kunt u de kolommen wijzigen. Meer informatie lees Kolommen in zoekresultaat aanpassen .

Wilt u bij het opstarten van Sportlink Club direct de verjaardagenlijst zien?

5. Plaats het vinkje bij Open scherm bij opstarten?

Rechts onder in het scherm worden een aantal iconen getoond. Deze iconen geven de mogelijkheden aan voor het verwerken van gegevens uit de zoekresultaten of bieden u de mogelijkheid om een actie uit te voeren. Zoals bijvoorbeeld het versturen van een e-mail naar de leden/relaties uit het zoekresultaat.

De mogelijkheden worden onderstaand verder toegelicht.

Personen toevoegen aan uw werkset. Lees op de pagina Werkset - selectie van personen maken welke mogelijkheden u hiermee heeft.

Personen een e-mail sturen vanuit Sportlink Club. Lees op de pagina E-mails versturen vanuit Sportlink Club hoe u gevonden personen kunt e-mailen.
Lijst met gevonden personen uitprinten. De lijst wordt in  PDF geopend zodat u deze kunt uitprinten.
Zoekresultaten exporteren naar een willekeurig programma, bijvoorbeeld Word.
Zoekresultaten direct naar Excel exporteren.