Nadat een deelnemer een opleiding heeft afgerond, kan een diploma worden uitgegeven. Met behulp van de Opleidingsmodule bestaat de mogelijkheid om diploma's aan leden toe te kennen. Neem hiervoor de volgende stappen:

1. Ga naar Opleidingen

2. Klik op Inschrijvingen/Roosteroverzicht

Het volgende scherm verschijnt:

3. Dubbelklik op de betreffende opleiding

Het volgende scherm verschijnt:

4. Selecteer de deelnemers aan wie u een diploma wilt toekennen

Tip: Wilt u aan alle deelnemers een diploma toekennen, klik op Ctrl + A . Wilt u een selectie maken van leden, klik dan op de betreffende leden en houd de Ctrl-toets ingedrukt