Bepaalde content kan worden afgeschermd voor het publiek, zodat alleen uw ingelogde leden deze kunnen zien. Denk hierbij aan bijvoorbeeld jaarstukken van de ALV.

Je kunt als Beheerder aangeven dat het noodzakelijk is om in te loggen om de content te kunnen zien. Er wordt gebruik gemaakt van dezelfde inlogprocedure als De Mijn Omgeving .

Neem de volgende stappen om een pagina alleen beschikbaar te maken voor leden.

1. Ga naar de betreffende pagina

2. Klik op

In de widget Webpagina kunt u aangeven dat de pagina moet worden afgeschermd.

3. Zet een vinkje bij Achter inlog