Het kan voorkomen dat de beveiligingsinstellingen van je Mac-computer zodanig staan ingesteld dat alleen apps afkomstig uit de Mac App Store en van bekende ontwikkelaars mogen worden geïnstalleerd. In dat geval wordt Sportlink Club tegengehouden op je Mac.

Neem de volgende stappen om dit op te lossen:

1. Ga naar Systeemvoorkeuren

2. Klik op Beveiliging en privacy

Het volgende scherm verschijnt:

3. Klik indien nodig op het tabblad Algemeen

4. Klik op het slotje om de instellingen te wijzigen

Het volgende scherm wordt getoond:

5. Vul het wachtwoord van je Mac in om toegang te krijgen tot het wijzigen van de instellingen

6. Kies voor de optie Elke willekeurige bron

7. Klik op Sta elke willekeurige bron toe

Wat als de optie Elke willekeurige bron ontbreekt

Sportlink Club zal in dat geval geprobeerd worden te openen door je Mac met de vraag om op de optie Open toch te klikken op het tabblad Algemeen van het scherm Beveiliging en privacy. Deze optie zal vanzelf verschijnen zodra je op Openen klikt.