Sportlink Club voor volleybalverenigingen

Welkom op de pagina met informatie voor de volleybalverenigingen. Op deze pagina heeft Sportlink in samenwerking met de Nevobo informatie verzameld die voor jouw volleybalvereniging van toepassing is.

Hierbij kun je denken aan de specifieke uitleg over het aanvragen van duplicaat spelerskaarten of het toevoegen van een foto zodat de spelerskaart aangevraagd wordt.

De Nevobo handleiding neemt je stap voor stap mee door de oplossingen die Sportlink Club biedt. Als je vraag niet wordt beantwoord of je kunt de juiste informatie niet vinden, neem dan contact op met de Sportlink Servicedesk.

Je kunt 24 uur per dag een bericht achterlaten in ons Online Support Center.

Verschil Sportlink Club en Sportlink Club Lite Edition

Standaard maken de volleybalverenigingen gebruik van de Sportlink Club Lite Edition. Dit is de variant van Sportlink Club die je gratis kunt gebruiken omdat de Nevobo dit als service voor jouw vereniging afneemt. Er zijn al veel verenigingen overgestapt naar de volledige (betaalde) versie van Sportlink Club. Wil je weten van welke versie uw vereniging gebruik maakt? Dit kun je zien in de bovenste balk van Sportlink Club.

Met de Lite Edition kun je alleen gebruik maken van de basisfuncties voor het administreren van leden in Sportlink Club. Het is niet mogelijk om extra modules te gebruiken. Je kunt in de Sportlink Webshop de volledige versie van Sportlink Club aankopen, eventueel in combinatie met één of meerdere van de extra modules. Ga naar de webshop via de snelkoppeling in Sportlink Club:

Ga verder naar de Sportlink Club Handleiding voor volleybalverenigingen.