Bij het wijzigen van je account/e-mailadres is het belangrijk de volgende stappen te volgen. De stappen voor het wijzigen wijken af als je reeds eerder gebruik hebt gemaakt van een app van Sportlink.

Je maakt nog geen gebruik van een Sportlink-app

1. Neem contact op met je vereniging om je e-mailadres aan te laten passen.

2. Vervolgens kan je jezelf registeren, je account activeren en daarna koppelen aan je relatiecode. Voor meer informatie over registeren klik op Registeren en inloggen . Voor meer informatie over koppelen klik op Koppelen aan gebruiker.

Je maakt reeds gebruik van een Sportlink-app

Je dient een aantal stappen te doorlopen, omdat je account (e-mailadres) aan je relatiecode is gekoppeld. Deze koppeling moet ongedaan worden gemaakt en daarna kun je jezelf opnieuw koppelen. Het is uit veiligheidsoverwegingen niet mogelijk meerdere e-mailadressen aan een relatiecode te koppelen.

Je kunt de volgende stappen volgen:

1. Log in op de app

Meer informatie lees je op pagina Registeren en inloggen

2. Klik op het menu, kies de optie Instellingen en kies hier voor Verwijder account

Dit is noodzakelijk omdat je relatiecode opnieuw moet worden gekoppeld aan je app-account. Indien je dit niet doet kun je een koppelconflict krijgen.

3. Registeren jezelf nu opnieuw met je nieuwe e-mailadres, activeer het account en koppel aan je relatiecode

Voor meer informatie over registeren klik op Registeren en inloggen. Voor meer informatie over koppelen klik op Koppelen aan gebruiker.