Op deze pagina leggen we de zichtbaarheid van je naam en foto uit in de Sportlink app voor jouw bond.

Bij je accountgegevens kun je voor de app instellen hoe je naam en foto getoond worden voor andere gebruikers van de app.

Let op! De instelling van je privacy niveau in de app werkt ook automatisch door in andere Sportlink producten (zoals bijvoorbeeld de website van je vereniging). Klik hier voor uitleg over privacy binnen Sportlink producten.

Open

Je kunt kiezen dat jouw naam en foto zichtbaar zijn voor anderen en dat jouw gegevens bijv. op de website getoond worden. Dit ziet er zo uit:

Als via de menu optie 'Zoeken - Persoon' gezocht wordt op jouw naam worden je naam en foto getoond.

Normaal

Je kunt kiezen voor tonen van naam en foto en dan ziet het er zo uit:

Als via de menu optie 'Zoeken - Persoon' gezocht wordt op jouw naam worden je naam en foto getoond.

Beperkt

Je kunt kiezen voor tonen van alleen je naam en dan ziet het er zo uit:

Als via de menu optie 'Zoeken - Persoon' gezocht wordt op jouw naam wordt alleen jouw naam getoond.

Afgeschermd

En als je kiest voor Afgeschermd worden je naam en foto niet getoond.

Als via de menu optie 'Zoeken - Persoon' gezocht  wordt op jouw naam dan worden jouw gegevens niet getoond.