Instellingen in de app

Maakt jouw vereniging gebruik van Club.Vrijwilligers, Club.Mobiel en ben je aangesloten bij de KNBSB, KNKV, NHV of de KNZB? Dan beschik je over extra functionaliteit in de app van Sportlink. Meer informatie over dit product lees Club.Vrijwilligers.

Met het gebruik van de app in combinatie met Club.Mobiel én Club.Vrijwilligers hebben taakbeheerders en vrijwilligers de mogelijkheid om in de app een aantal instellingen te doen. De taakbeheerder heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om taken toe te wijzen aan vrijwilligers en de vrijwilligers kunnen aangeven wanneer ze beschikbaar zijn en welke taken voorkeurstaken zijn. Ook kunnen vrijwilligers zichzelf inschrijven voor een taak en is direct inzichtelijk hoeveel punten er behaald zijn.

Vrijwilligerstaken

In het menu zie je onder Club de optie Vrijwilligerstaken staan.

.

Info: Indien de vereniging geen gebruik maakt van de vrijwilligersmodule verschijnt de melding:

Ga voor een overzicht van reeds behaalde punten naar menu item Club/vrijwilligerstaken. Hier heb je de optie Status. Deze optie is alleen toegankelijk als de vereniging gebruik maakt van Club.Vrijwilligers van Sportlink Club.

Status

Ga voor een overzicht van reeds behaalde punten naar menu item Club/vrijwilligerstaken. Hier heb je de optie Status. Deze optie is alleen toegankelijk als de vereniging gebruik maakt van Club.Vrijwilligers van Sportlink Club.

Onder status zie je hoeveel vrijwilligerspunten je behaald hebt, hoeveel punten je dient te halen en hoeveel punten je kunt verdienen met reeds ingeplande taken.

Mijn beschikbaarheid

Ga voor het opgeven van je beschikbaarheid naar menu item Club/vrijwilligerstaken. Hier heb je een optie Mijn beschikbaarheid. Deze optie is alleen toegankelijk als de vereniging gebruik maakt van Club.Vrijwilligers van Sportlink Club.

Op basis van de opgegeven beschikbaarheid en taken worden in je programma items getoond waarop je kunt inschrijven.

Mijn taken

Ga voor het opgeven van je voorkeurstaken naar menu item Instellingen en vervolgens de optie Vrijwilligerstaken. Hier heb je een optie Mijn taken. Deze optie is alleen toegankelijk als de vereniging gebruik maakt van Club.Vrijwilligers van Sportlink Club.

Op basis van de opgegeven beschikbaarheid en taken worden in je programma items getoond waarop je kunt inschrijven.