Onder de optie Uitslagen is een overzicht te vinden van de uitslagen van de wedstrijden van het team waar je zelf onderdeel van bent. Hierbij kan via het

 gewisseld worden tussen weergaven (alleen je eigen wedstrijden of alle wedstrijden uit je poule).


Indien het team in meerdere competities uitkomt kun je hier tussen wisselen door op de balk waarin de klasse wordt getoond te klikken.

Indien een wedstrijd is afgelast wordt dit weergegeven met de reden van afgelasten/staken.

Indien een wedstrijd is beslist door penalty's/strafworpen worden dubbele cijfers weergegeven.

Door op een wedstrijd te klikken kunnen de wedstrijddetails opgevraagd worden.

Vastgelegd

De optie Vastgelegd toont alle recent vastgelegde wedstrijden, waarbij de gekoppelde gebruiker als official was aangesteld. Dit biedt de official de mogelijkheid om recent vastgelegde wedstrijden na vastleggen nog in te zien. Deze optie vindt u onder uitslagen. Door op de klasse of aanduiding te klikken ziet u de verschillende competities waarin u actief bent. Indien u ook official bent en wedstrijden heeft vastgelegd wordt hier ook een optie Vastgelegd getoond.



Bezwaar maken en PWF opvragen (alleen beschikbaar voor honk- en softbal wedstrijden van KNBSB)

Indien u teammanager, wedstrijdsecretaris mDWF of official bij een wedstrijd bent geweest kunt u bij wedstrijddetails bezwaar maken of het PDF van de wedstrijd (PWF) opvragen. Klik hier voor een beschrijving van deze functionaliteit. U komt bij wedstrijddetails door een wedstrijd aan te klikken.