Het is in Sportlink Club mogelijk om de statistieken van de spelers op te vragen. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoeveel wedstrijden een speler voor een bepaald team heeft gespeeld. Want voor veel sporten geldt dat wanneer een speler een bepaald aantal wedstrijden voor een team is uitgekomen, diegene niet meer voor een lager team mag spelen. De KNVB heeft een handige pagina opgezet waar je kunt lezen wat de regels zijn met betrekking tot het 'vast spelen'.  Met de term 'vastspelen' bedoelen we dat de speler niet meer voor een lager team mag uitkomen.

Neem de volgende stappen voor het opvragen van de statistieken van een speler.

1. Dubbelklik op een team

Het volgende scherm verschijnt.

2. Klik op het tabblad Bondsdeelnemers

3. Selecteer een speler

4. Klik op

Het volgende scherm verschijnt.

Wil je weten hoeveel wedstrijden de speler al gespeeld heeft? Voeg dan de kolom Wedstrijden met speeltijd toe.

Overzicht van alle teamleden

Je kunt ook een overzicht maken van alle leden in een team. Neem daarvoor de volgende stappen.

1. Selecteer het team

2. Klik op op de knop Statistieken

Je krijgt nu een overzicht van alle leden in het team. In dit overzicht kun je kiezen uit de beker over de reguliere competitie.

In het scherm dat wordt getoond ziet u de statistieken van de speler, zoals deze bij uw bond bekend zijn. Indien gewenst kunt u de kolommen aanpassen. Meer informatie lees Kolommen in zoekresultaat aanpassen .