Algemeen

Een overschrijving aanvragen doe je digitaal. Verenigingen regelen alle overschrijvingen via Sportlink Club. Dit geldt voor zowel het veldvoetbal als het zaalvoetbal en is van toepassing op alle amateurspelers in Nederland die uitkomen in de categorie A en de categorie B.

Zoals ieder jaar is de deadline voor het aanvragen van de overschrijvingen 15 juni, om 23.59 uur.

De overschrijving dient digitaal door de nieuwe vereniging te worden aangevraagd. De speler meldt dat hij naar een andere vereniging wil en vraagt naar zijn/haar relatiecode, waarmee de overschrijving naar de nieuwe vereniging kan worden aangevraagd. Indien de overschrijving op correcte wijze is aangevraagd verschijnt altijd de melding: "Er is een overschrijvingsverzoek aanwezig". Bij het zien van deze melding in het tabblad Persoon worden de KNVB en de oude vereniging automatisch op de hoogte gebracht.

Let op:

De KNVB heeft voor het nieuwe seizoen een speciale informatiepagina met een instructievideo.

Veelgestelde vragen

Bij de veelgestelde vragen vind je alle informatie met betrekking tot overschrijvingen voor voetbalverenigingen.

Gerelateerde handleidingen

Op onderstaande pagina's kun je de beschrijving van de functionaliteit in Sportlink Club met betrekking tot overschrijvingen voor de KNVB lezen:

Contactgegevens

Heb je vragen, problemen of wensen met betrekking tot het overschrijven van spelers met behulp van de Sportlink Club producten, neem dan contact op met de Sportlink Servicedesk:

 Stuur ons een bericht via het Online Helpdesksysteem

 088 - 7700500 - bereikbaar op werkdagen van 8.00 - 17.00 (lokaal tarief)

 

Heb je vragen over specifieke bondsregels of specifieke leden, neem dan contact op met de afdeling overschrijvingen van de KNVB:

 Stuur ons een bericht naar: overschrijvingen@knvb.nl 

 088-0275050 - bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 17.00 (lokaal tarief)

 

Heb je overige vragen, neem dan contact op met de afdeling KNVB Contact van de KNVB.

 Stuur ons een bericht naar: contact@knvb.nl