Wanneer de sponsorcommissie een sponsor gevonden heeft om extra aandacht te geven op bijvoorbeeld jullie website, in de Voetbal.nl app of op de tv in de kantine kun je deze toevoegen in de beheeromgeving van Club.Ads. Nadat je bent ingelogd kun je op de pagina Mijn sponsoruitingen in het dashboard het beheer van de sponsoruitingen van sponsors voor jouw club doen.

In het dashboard zie je in één oogopslag alle sponsoruitingen van jouw club en voeg je nieuwe sponsoruitingen toe. Uiteraard is het ook mogelijk om een sponsoruitingen te bewerken of stop te zetten.

1. Log in op het dashboard (http://dashboard.sportsads.nl) met de gegevens die je ontvangen hebt

2. Ga naar Mijn sponsoruitingen

We maken onderscheid tussen de sponsoruitingen in de Voetbal.nl app en de sponsoruitingen op de website en de tv schermen.

• Club.Mobiel: Hier maak je de sponsoruitingen aan die getoond worden op de sponsorpagina in de voetbal.nl app.
  • Mijn Sponsoruitingen: Hier maak je sponsoruitingen aan die op de website en op de tv schermen getoond worden. Deze sponsoruitingen worden ook op de overige plekken in de voetbal.nl app getoond. Op pagina Waar zie ik de uitingen terug? staat beschreven waar je deze uitingen precies terug ziet.

Hoe krijg ik de sponsorlogo's in de voetbal.nl app?

Om het logo van je sponsor te kunnen tonen op de sponsorpagina in de voetbal.nl app moet je de volgende stappen nemen:

1. Ga naar Mijn Sponsoruitingen

2. Klik op Bewerken

Je gaat eerst een sponsorgroep aanmaken. Deze omschrijvingen worden in de Voetbal.nl app getoond op de sponsorpagina bij de verenigingsgegevens.

3. Klik op Sponsorgroep toevoegen

4. Vul de omschrijving van je sponsorgroep in. Bijvoorbeeld Hoofdsponsor, Balsponsor, Shirtsponsor.

5. Sla de sponsorgroep op

Vervolgens ga je de sponsor toevoegen om hem daadwerkelijk in de Voetbal.nl app te kunnen tonen.

6. Klik op Sponsor toevoegen

7. En vul de naam van de sponsor in

8. Kies de sponsorgroep

9. En voeg het logo van de sponsor toe

10. Sla vervolgens de gegevens op

Het logo wordt nu in de Voetbal.nl app getoond.

Hoe voeg ik een nieuwe sponsor in de Voetbal.nl app of op de website of de t.v. schermen toe?

Het toevoegen van een nieuwe sponsoruiting is zeer eenvoudig. Neem hiervoor onderstaande stappen:

1. Klik op Sponsoruiting toevoegen

2. Selecteer of je een hoofdsponsor of een overige sponsor wil toevoegen

3. Selecteer het product waar je de sponsor wilt tonen

4. En klik op Voeg toe

Vul tot slot de aanvullende informatie in

5. En kies of je de advertentie direct wilt publiceren of eerst als concept wilt opslaan

Info: Wil je één sponsoruiting op de schermen in de kantine, op je website én via de app tonen? Voeg dan meerdere keren dezelfde advertentie toe en selecteer per keer het product waar de advertentie getoond moet worden.