In de app van voetbal.nl is het mogelijk om bij uitgespeelde wedstrijden een foto of video toe te voegen. Dit werkt heel eenvoudig!

Foto's/ video's toevoegen

1. Allereerst zoek je via Menu item Uitslagen de wedstrijd op waar je een foto of video wilt toevoegen.

2. Klik op het cameraatje

Je krijgt de vraagt om toegang te verlenen tot je foto's.

3. En vervolgens kan je een foto of video kiezen of direct een foto maken. De foto wordt direct toegevoegd bij de wedstrijd.

Ongepaste foto

Zie je bij een wedstrijd een ongepast foto of video? Dan kan je dit bij ons melden door de foto te openen en op de rode vlag te klikken.

Je krijgt dan de volgende melding:

Bij opmerkingen kan je aangeven waarom je de foto ongepast vindt.