Zodra wij jullie website in concept opleveren krijg je als verenigingsbeheerder de login-gegevens om aan de slag te gaan met de content.

1. De URL van de concept-website is http://{verenigingsnaam}.sportlinkclubsites.nl

Zodra jullie alle content hebben toegevoegd kunnen wij de website koppelen aan de domeinnaam van de vereniging.

2. De gebruikersnaam die je krijgt is Beheerder

3. Het wachtwoord krijg je uiteraard pas bij de oplevering van de concept-website

4. Inloggen doe je met de link onderaan de website (zie afbeelding)

Als je op deze link geklikt hebt verschijnt het volgende inlogscherm:

Ben je het wachtwoord vergeten dan kun dit laten resetten. Hoe dit moet lees je op de pagina Je wachtwoord vergeten?