Zoeken op contactdossiers

Om een goed overzicht te houden van de openstaande acties kan je met behulp van het zoekscherm inzichtelijk maken welke acties nog opstaan en welke inmiddels in behandeling of gesloten zijn.

Je kunt hier zoeken binnen contactdossiers bij personen maar ook bij organisaties. Door de gewenste zoekcriteria in te stellen vind je direct jouw gewenste overzicht.

Gebruikersbeheer

Om contactmomenten vast te leggen bij leden heb je de rechten ledenbeheer en relatiebeheer nodig. Meer informatie over het toevoegen van deze rechten staat beschreven op pagina Gebruikersbeheer in het Support Center.