Sportlink Club voor Basketbal verenigingen 

Welkom op de pagina met informatie voor de basketbalverenigingen. Op deze pagina heeft Sportlink Services in samenwerking met de NBB informatie verzameld die voor jullie van toepassing is. Basketbalverenigingen hebben standaard de beschikking over Club.Basis en Club.Contributie.

Het begin: Belangrijk is het mailadres dat momenteel als contactadres is vastgelegd in Sportlink. Op dat mailadres ontvangen jullie een e-mail. In die e-mail staan alle gegevens voor het Beheeraccount. Dit account geeft de mogelijkheid in te loggen en de overige gebruikers aan te maken. Vervolgens kan je aan de slag.

De handleiding neemt je stap voor stap mee door de oplossingen die Sportlink Club biedt. Als je vraag niet wordt beantwoord of je kunt de juiste informatie niet vinden, neem dan contact op met de Sportlink Servicedesk. Je kunt 24 uur per dag een bericht achterlaten in ons Online Helpdesksysteem.

Ik heb een vraag over Sportlink Club, waar kan ik terecht?

NBB

Sportlink Servicedesk

  • Foutmeldingen in Sportlink Club
  • Nieuw wachtwoord voor beheerders van Sportlink Club aanvragen
  • Inhoudelijke gebruikersvragen m.b.t. Club.Basis, Club.Contributie, Club.Boekhouding en Club.Vrijwilligers en de Club.Websites. 
  • Je kunt 24 uur per dag een bericht achterlaten in ons Online Helpdesksysteem

Van start

Wil je van start met Sportlink? Dan hebben we verschillende handige linkjes voor je klaar staan zodat je goed van start kan. Neem hier een kijkje op de pagina. Veel succes!