Wie kan een foto toevoegen of wijzigen?

• Leden/Spelers - Zij kunnen zelf in de Voetbal.nl app en in de KNVB Wedstrijdzaken app een spelersfoto toevoegen of wijzigen. Dit doe je via Mijn gegevens in de Voetbal.nl app of Voetbal.nl website en in KNVB wedstrijdzaken app.
  • Teammanagers - Wat ook handig is: teammanagers kunnen voor alle spelers uit het team de spelersfoto's toevoegen of wijzigen. Dit gaat via de KNVB Wedstrijdzaken app. Bij de eerste training of wedstrijd even alle spelers op een rijtje, de teammanager maakt foto's en plaatst ze direct en eenvoudig in de app. Diezelfde foto is ook direct zichtbaar in de ledenadministratie. Alles up-to-date dus. Foto's voor je hele team in de app plaatsen? Bekijk onze video met de uitleg:
  • De ledenadministratie - Ook kan de vereniging zelf in Sportlink Club spelersfoto's toevoegen of wijzigen.

Ben je jonger dan 16 jaar? Dan kun je in de Voetbal.nl app en in de KNVB Wedstrijdzaken app bepaalde persoonlijke gegevens (waaronder de foto) niet zelf wijzigen. Maar je ouders kunnen dit voor je regelen. Hoe kunnen ouders gegevens in de app aanpassen? Antwoord op deze vraag vind je hier voor de Voetbal.nl app én hier voor de KNVB Wedstrijdzaken app

Wanneer kan een foto gewijzigd worden?

Hoe wijzig je een foto in de Voetbal.nl app?

Zodra je je pasfoto wil wijzigen, ga je in de Voetbal.nl app naar 'Instellingen' en daar kies je voor 'Mijn persoonsgegevens'. Klik vervolgens op je pasfoto zodat je een nieuwe kunt toevoegen. Zo simpel is het eigenlijk. Echt belangrijk is wel, besef dat de foto die je toevoegt in Voetbal.nl, ook daadwerkelijk je spelerspasfoto is voor je spelerspas. De scheidsrechter moet jou dus aan de hand van deze foto kunnen herkennen op het veld. En ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je zelf niet je eigen foto wijzigen in de Voetbal.nl app en in de KNVB Wedstrijdzaken app. Hoe kun je als jongere van onder 16 jaar dan wel je foto wijzigen? Hiervoor verwijzen we je naar bovenstaande alinea 'Wie kan een foto toevoegen' en de daarbij actieve linkjes.

Wie ziet mijn foto?

• Je kunt zelf in de app, door middel van je privacy-instellingen, bepalen wie jouw foto ziet. De zichtbaarheid van jouw foto voor andere gebruikers van Voetbal.nl regel je via het onderdeel zichtbaarheid in jouw profielgegevens.

• Heb je een foto toegevoegd? Dan is deze foto altijd zichtbaar voor de scheidsrechter in de KNVB wedstrijdzaken app. Je foto wordt op de digitale (KNVB) pas gebruikt en in het digitaal wedstrijdformulier. Zo kan de scheidsrechter bij de spelerspascontrole in de app zien dat jij werkelijk degene bent die ook op de foto staat.
  • Bovendien is je foto zichtbaar voor de teammanager van jouw team.