Voor het schrijven van een wedstrijdverslag is het niet nodig dat iemand inlogt op de verenigingswebsite. Je hoeft als beheerder geen gebruiker aan te maken in de backend.

Het is dus niet mogelijk om een wedstrijdverslag aan te maken via een nieuw nieuwsbericht (blog). Dan mis je namelijk de speciale eigenschappen van een wedstrijdverslag, zoals de namen van de teams en de uitslag.

Maar hoe moet het dan wel?

Om clubgenoten de mogelijkheid te bieden een wedstrijdverslag te schrijven stellen wij de widget Wedstrijdverslagupload beschikbaar. Deze widget kun je plaatsen op een speciale pagina of een bestaande pagina op je website. Het is ook mogelijk om de widget meerdere malen op verschillende plaatsen op je website te zetten, iedere keer met een ander wachtwoord. De widget is namelijk beveiligd zodat niet zomaar iedereen een verslag kan uploaden.

Wat als iemand fouten maakt in een verslag?

De Club.Website heeft een instelling waarmee je als beheerder de geüploade wedstrijdverslagen eerst kunt nakijken voor ze gepubliceerd worden. Wil je dat? Vul dat dan in op het intakeformulier voor je de site bestelt. Heeft jouw vereniging al een Club.Website van Sportlink? Vraag het dan aan de Servicedesk.

Hoe plaats ik deze widget?

De widget is te vinden in de Widget Library. Kies de widget met de oranje enveloppe.

Na het plaatsen van de widget op een webpagina kun je de eigenschappen van de widget instellen. Deze vind je in de afbeelding hieronder:

Video-instructie: