Webpagina's zijn meestal vaste pagina's waarvan de inhoud niet vaak gewijzigd wordt, zoals de clubgeschiedenis of informatie omtrent de vereniging.

Neem de volgende stappen om een webpagina aan te maken:

1. Klik op

Het volgende scherm verschijnt:

2. Selecteer Webpagina

3. En klik op Volgende

4. Vul de titel in en klik op Aanmaken

Nu kun je de pagina gaan vullen met verdere content door het toevoegen van rijen. Deze rijen kunnen gevuld worden, waarbij je een keuze kunt maken uit de verschillende widgets in de widget-bibliotheek. Hoe dit moet lees je op de pagina Inhoud op een pagina plaatsen

Let op:

Vergeet niet te controleren of de webpagina's die je gemaakt hebt in het menu staan als dat gewenst is!

Video-instructie: