Op de Sportlink Club.Website zijn er diverse mogelijkheden om pagina's (teampagina's, nieuwsberichten of gewone webpagina's) te vullen.

1. Klik op het tabblad Rijen

2. Klik een kolomindeling aan: één of meerdere content-blokken (cellen) per rij

3. Sleep de rij naar het gewenste deel op de pagina

Dit kan zowel de header, sidebar, footer als het "body"-gedeelte van de pagina zijn.

Op de plaatsen waar Drop Here staat kun je een kolomindeling toevoegen.

In onderstaand voorbeeld plaats je een rij met drie content-blokken in de header van de website.

In onderstaand voorbeeld plaats je een rij in de sidebar. De sidebar wordt automatisch op elke pagina van uw website getoond. In de sidebar kunnen alleen rijen met één enkel content blok worden geplaatst.

4. Laat de muisknop los op de gewenste plek

Nu zijn er 3 blokken zichtbaar. In deze blokken kun je nu content toe gaan voegen.

5. Klik in een blok op

Het volgende scherm wordt getoond.

6. Selecteer de gewenste widget

Meer informatie over de widget lees de pagina Sportlink Widgets.

Video-instructie: