Op de pagina wordt uitgelegd hoe je een Google Formulier op je website plaatst. Wil je het formulier uitbreiden met een bijlage mogelijkheid, volg dan deze stappen:

1. Klik op de + rechts om een nieuwe entry aan het formulier toe te voegen

2. Kies dan voor type "Bestand Uploaden".

3. Deel dit naar behoeven in en klik op “VERZENDEN

De code insluiten door middel van een <iframe> is nu niet mogelijk, dus kies de middelste optie om de URL te gaan gebruiken.

4. Kopieer deze URL door te klikken op "KOPIËREN"

5. Ga naar de pagina op de Club.Website waar je het formulier wilt plaatsen

6. Plaats een rij en download er een tekst widget in

TIP:

Voeg een paperclip icoon toe

7. Kopieer de URL van het formulier bij de optie "Knop"

Let op!

Voer bij "Knoptekst" niets in.

De titelbalk van deze tekst widget is nu aanklikbaar en opent een apart scherm naar het formulier

De reacties op beide formulieren komen netjes aan in je Google Account onder tabblad “Reacties”.