Wil je de app graag in een andere taal gebruiken? Dat is mogelijk!

De app is beschikbaar in het Nederlands en in het Frans. Neem onderstaande stappen om de taal te wijzigen.

Voor IOS toestellen:

Om de app in het Frans of Nederlands te krijgen dien je de taalinstelling van je telefoon aan te passen.

1. Ga naar Instellingen

2. Vervolgens naar Algemeen

3. En kies Taal en regio

En stel hier de juiste taal in. De talen die worden ondersteund zijn Nederlands en Frans.

Voor android toestellen:

Als je inlogt in de app krijg je eerst de melding om een taalkeuze te maken.

Mocht je toch de taal willen wijzigen kan dit ook via het menu. Neem daarvoor de volgende stappen.

1. Ga naar Instellingen in het menu

2. En kies voor Taalinstellingen