Voorkeursapparaat

Je kunt zelf bepalen welke pushberichten je ontvangt. Om deze berichten te ontvangen dien je in te stellen op welk apparaat je de pushberichten wilt ontvangen.

Omdat je in de KNVB Wedstrijdzaken app en/of de Voetbal.nl app met 1 account inlogt, is het eigenlijk 1 applicatie. Daarom is het belangrijk dat je jouw voorkeursapparaat instelt. Je bepaalt hiermee op welk apparaat je jouw pushberichten ontvangt. Bijvoorbeeld je telefoon of je tablet.

Instellen voorkeursapparaat

Om je apparaat als voorkeursapparaat in te stellen ga je naar Instellingen - Pushberichten - Voorkeursapparaat.

Pushinstellingen

Pushberichten stel je in op je KNVB account. Deze gelden dus voor alle apparaten( telefoons, tablets) die je gebruikt en voor alle personen binnen je account.

Omdat de KNVB Wedstrijdzaken app en de Voetbal.nl app als 1 applicatie worden gezien stel je dus altijd één app/apparaat als voorkeursapparaat in.

Let op: Jouw persoonlijke instellingen zijn altijd leidend en overrulen de instellingen van je favorieten.

Voorbeelden

Vraag 1

Ik zet in de Voetbal.nl app de pushberichten voor de Player of the Match berichten op Aan. En daarna stel ik in de KNVB Wedstrijdzaken app mijn voorkeursapparaat in. Krijg ik dan de pushberichten over de Player of the Match in de KNVB Wedstrijdzaken app?

Antwoord:

Nee, je krijgt dan geen pushberichten meer over de Player of the Match.

Uitleg

De Player of the match is niet beschikbaar in de KNVB Wedstrijdzaken app, waardoor je geen pushberichten ontvangt.

Vraag 2

Wat gebeurt er als ik in de KNVB Wedstrijdzaken app mijn iphone instel als voorkeursapparaat en vervolgens in de Voetbal.nl app op mijn tablet kies voor voorkeursapparaat. Krijg ik dan op mijn Iphone de pushberichten van de KNVB Wedstrijdzaken app en op mijn tablet de pushberichten van mijn voetbal.nl app?

Antwoord:

Nee, je krijgt dan de pushberichten zoals je die op de tablet hebt ingesteld. De laatste keuze voor je voorkeursapparaat is altijd leidend.