Voorkeursapparaat

Je kunt zelf bepalen welke pushberichten je ontvangt. Om deze berichten te ontvangen dien je in te stellen op welk apparaat je de pushberichten wilt ontvangen.

Instellen voorkeursapparaat

Om je apparaat als voorkeursapparaat in te stellen ga je naar Instellingen - Pushberichten - Voorkeursapparaat.

Pushinstellingen

Pushberichten stel je in op je account. Deze gelden dus voor alle apparaten( telefoons, tablets) die je gebruikt en voor alle personen binnen je account.

Let op: Jouw persoonlijke instellingen zijn altijd leidend en overrulen de instellingen van je favorieten.