Voorkeuren instellen voor ontvangst pushberichten

Binnen de app open je het menu "Instellingen". Binnen de "Instellingen" vind je onderaan de lijst het onderwerp "Pushberichten". Hieronder valt de menu optie "Pushinstellingen" en daarmee de mogelijkheid om zelf in te stellen welk type pushberichten je wilt ontvangen en welk type push berichten niet. De keuzes die je hier maakt, maak je op account niveau. Mocht je de app met dit account op meerdere soorten apparaten gebruiken (bijvoorbeeld op een mobiele telefoon en tablet), dan gelden de ingestelde opties voor alle apparaten waarmee je bent ingelogd met dit account.

Berichtgeving uitschakelen via jouw mobiele apparaat

Zoals bij de meeste apps is het ook bij een Sportlink app mogelijk om de berichtgeving van de app uit te schakelen via de instellingen van jouw mobiele apparaat (bijvoorbeeld de mobiele telefoon of tablet).
De stappen om de berichtgeving via jouw mobiele apparaat uit te schakelen verschillen per apparaat. Zie hiervoor de instructies behorende bij jouw mobiele apparaat.