Heb je alle trainingen vastgelegd in Sportlink Club en vullen de spelers netjes via de app in of ze aanwezig zijn? Dan wil je natuurlijk ook een overzicht van de aanwezigheid/ afwezigheid van je spelers.

Dit kun je eenvoudig in kaart brengen met de volgende rapportage.

1. Ga naar wedstrijdzaken

2. Kies trainingen

3. En vervolgens Rapportage/ statistieken

4. Vul de zoekcriteria in

5. En selecteer van welke training je een overzicht wilt hebben

6. Klik vervolgens op het vergrootglas om te zoeken

Je krijgt nu een overzicht van de spelers die deelnemen aan de selectietraining

Als je dubbel klikt op een specifiek lid zie je meer informatie over de dagen waarop het lid aanwezig/ afwezig was. Zo kun je goed bijhouden hoe vaak spelers aanwezig/ afwezig zijn op de trainingen.