Deze pagina geeft meer informatie over aanpassingen en nieuwe functies die in Sportlink Club en in de apps zijn toegevoegd. Waar nodig kun je eenvoudig doorklikken naar de handleidingen van de nieuwe functies. Verbeteringen in Sportlink Club zijn doorgevoerd op basis van de waardvolle input van sportbonden, verenigingen en gebruikers van Sportlink Club en de apps.

Sportlink Club

Club.Vrijwilligers

19 september

Totaal overzicht: Vanuit onze gebruikers hebben we ontzettend vaak de vraag gekregen om het zoekscherm vrijwilligers uit te breiden. Vanaf vandaag is het mogelijk om vanuit het zoekscherm vrijwilligers een totaal overzicht te maken van toegewezen taken en voorkeurstaken. Dit overzicht kan je maken vanuit 'Overzicht per periode'.

Overige verbeteringen

• De tekst aangepast op de buttons bij het toewijzen van taken. We kregen namelijk veel vragen van gebruikers van club.vrijwilligers dat onduidelijk was dat een toegewezen taak ook direct in de app zichtbaar.

Club.Boekhouding

12 september

We hebben de mogelijkheid om de financiële data en instellingen te controleren verplaatst naar het menu Club.Boekhouding. Daarnaast hebben we nog een extra controle toegevoegd in dit overzicht. Op onderstaande pagina lees je meer informatie over deze controle.