Onderstaande beschreven functionaliteiten zijn beschikbaar zodra je beschikt over de module Club.Toernooien. Let op: onderstaande geldt helaas niet voor de Voetbal.nl app.

Bij het organiseren van een toernooi in Sportlink Club wordt er ingevuld wie er official is. Mag jij als official aan de slag bij het toernooi? Leuk!

Als official kan je diverse dingen doen in de app. Op deze pagina lees je wat er allemaal mogelijk is voor jou als official.

Digitaal wedstrijdformulier openen

In de app zie je alle informatie rondom het toernooi staan. Een compleet programma, uitslagen en standen bijvoorbeeld. Ben jij benieuwd op welk veld je moet fluiten? Dat vind je terug in het 'Programma'. 

Door te klikken op een wedstrijd zie je alle wedstrijddetails. Jouw naam staat als scheidsrechter en daardoor heb je ook de mogelijkheid om het Digitaal wedstrijdformulier te openen.

Uitslagen invullen

Als official kan je heel eenvoudig de uitslag van de wedstrijd invullen in de app. Hiervoor hoef je niet naar de kantine te gaan om de uitslag te melden bij de organisatie, maar kun je dit zelf eenvoudig in de app invullen.