Onderstaande beschreven functionaliteiten zijn beschikbaar zodra je beschikt over de module Club.Toernooien. Let op; Als je gebruik maakt van de Voetbal.nl app kun je niet het programma in jouw account zetten en geldt onderstaande beschrijving niet. Wel kun je het toernooi in de app bekijken.

Leuk! Er is een toernooi georganiseerd en jij mag meedoen. Natuurlijk ben je benieuwd met wie je in de poule zit en hoe laat de wedstrijden beginnen. Dat kan je allemaal in de app zien!

Heb je al van je teammanager een link ontvangen?  Daarmee kan je het toernooi in de app openen. Bij het openen wordt er gevraagd wie er deelneemt aan het toernooi. Het kan natuurlijk zo zijn dat er meerdere personen aan de app zijn gekoppeld, dan kan je hier aangeven om wie het gaat.

Zodra je hebt aangeklikt wie je bent kan je een weergavenaam kiezen. Dit is de naam waarmee je zichtbaar bent voor anderen binnen het toernooi.

Als het gelukt is het toernooi te openen en accepteren verschijnt het volgende scherm en is het toernooi aan je 'Persoonlijke programma' toegevoegd. Je kunt nu alle informatie over het toernooi bekijken in de app! Nieuwsberichten, het toernooi-schema, uitslagen en standen kun je super eenvoudig bekijken.

Nieuws, programma, uitslagen en standen

Ben jij benieuwd wanneer je de eerste wedstrijd moet spelen? Of is de poule-fase al voorbij en ben je benieuwd of jullie door zijn naar de volgende ronde? Dat kun je allemaal zien in de app!