Het is vanaf nu mogelijk om met de Sportlinked app wedstrijden live te volgen. U, uw leden en uw fans kunnen dus de gebeurtenissen van alle waterpolowedstrijden live volgen.

Dit kan via programma voor de wedstrijden van uw eigen team of via het programma van een team dat u via favorieten heeft opgezocht. U krijgt dan alle belangrijke gebeurtenissen in de wedstrijd direct te zien. Gewoon in de app als de app openstaat en via notificaties als de app niet open staat.

Waterpolo wedstrijden live volgen

Als u een waterpolo wedstrijd opvraagt ziet u naast locatie het tabblad Live.

Hier kunt u kiezen voor de knop Live wedstrijdverslag . Zodra beide opstellingen zijn goedgekeurd kunt u dit scherm openen.

Op het Live scherm worden alle events getoond die bij deze wedstrijd worden ingevoerd.

De events komen alleen automatisch binnen als u de notificaties van Sportlinked ontvangt en het apparaat dat u gebruikt voor het Live volgen is ingesteld als uw voorkeursapparaat! Klik als u notificaties wilt activeren of uw voorkeursapparaat wilt instellen.

Events van personen waarbij het privacy level op privé staat worden onder de naam van het team getoond.

Via het  twitter icoontje kunt u alle tweets inzien die zijn verstuurd met de hashtag van deze wedstrijd. Alle tweets met daarin deze hashtag worden automatisch op dit scherm getoond.

Sportlink genereert automatisch een hashtag bij elke wedstrijd. Deze ziet u boven in de balk staan waar de tweets worden weergegeven.

Het twitter icoontje kleurt blauw als er nieuwe tweets zijn ontvangen. De laatste twitter berichten worden boven in het scherm getoond.

Via het  icoontje kunt u snel twitter openen en een tweet plaatsen. Er wordt automatisch een hashtag met de naam van de twee teams opgenomen in uw twitter bericht. Hierdoor zal deze getoond worden bij de twitter berichten van deze wedstrijd.

Via het  icoontje keert u weer terug naar het overzicht met de events. Zodra er nieuwe events beschikbaar zijn gekomen, terwijl u op het twitter scherm zit wordt het icoontje blauw.