Kleedkamer planning in Sportlink


De huidige oplossing om kleedkamers in te delen op de teams die wedstrijden spelen is onoverzichtelijk en uiteindelijk onwerkbaar.


Voor onze club zelfs een showstopper om Sportlink verder te gebruiken aangezien het een cruciaal element is, onlosmakelijk verbonden met organisatie rond wedstrijden.


De grafische oplossing die er wel is voor indeling van de velden zou ook prima zijn om de kleedkamerindeling te maken.
1 opmerking

Ben ik het helemaal mee eens. De manier waarop je in sportlink je kleedkamers moet aanmaken en moet indelen ziet er niet uit is niet overzichtelijk. Ik krijg ook niet de indruk dat dit prioriteit heeft. Het indelen van gemiddeld 35 a 40 wedstrijden, dus 70 a 80 teams met 16 kleedkamers vereist een duidelijk overzicht. Wij hebben jaren geleden zelf iets gemaakt waarbij geen rekening gehouden wordt met de aanvangstijden van de wedstrijden maar wanneer de teams daadwerkelijk in de kleedkamers kunnen/moeten. Dit moeten wij wel voeden met de wedstrijdinformatie uit Sportlink. Dus extra werk. Overigens veldindeling zou ook beter kunnen want op hetzelfde veld kunnen soms 2 of zelf 4 wedstrijden tegelijk gespeeld worden maar het veld nummer voor alle wedstrijden blijft dan veld 1 (kun je wel weer apart wijzigen maar weer extra werk).   

Aanmelden of registreren om een reactie te posten