Leden van de Reddingsbrigade en de KNVB kunnen zich voor verschillende activiteiten digitaal inschrijven.

Om u in te schrijven neemt u de volgende stappen:

1. Klik op het voor u betreffende bondslogo om naar het inschrijfformulier te gaan:

Het volgende scherm wordt geopend:

2. Kies, afhankelijk van uw bond voor het betreffende rayon/district

Let op: U kunt later nog wisselen van keuze.

3. Maak uw keuze bij Type , Categorie en Subcategorie

4. Klik op Zoek activiteiten

U krijgt nu de kaart te zien waar u uw zoekopdracht eventueel nog kunt wijzigen.

5. Klik op de activiteit waar u zich voor wilt inschrijven

Het informatiescherm van de activiteit verschijnt.

6. Klik op Aanmelden

Een nieuw scherm verschijnt. Controleer de gegevens.

7. Klik vervolgens op Aanmelden

Het volgende scherm verschijnt:

8. Vul de Relatiecode en Geboortedatum in

9. Sleep de bal in de cirkel

10. Klik op Ga verder...

Het volgende scherm verschijnt :

11. Vul uw gegevens in

12. Klik op Inschrijving versturen

Na het versturen van uw inschrijving, ontvangt u via het opgegeven e-mailadres een bevestiging. In deze bevestiging staat een link waar u op moet klikken om uw inschrijving definitief te maken.