In het official portaal heeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke gegevens te wijzigen en dient u aan te geven wanneer u beschikbaar bent.

Let op: De periode dat u de beschikbaarheid kunt instellen is per bond verschillend.

Neem de volgende stappen om wijzigingen aan te brengen:

1. Ga naar menu item Persoonlijk

2. Kies Mijn gegevens

Het volgende scherm wordt getoond

Nu heeft u de mogelijkheid om de volgende velden te wijzigen:

• Telefoonnummer: U kunt hier het nummer wijzigen. Klikt u op telefoon-icoon dan stelt u uw telefoonnummer in als geheim. Het telefoon-icoon verandert nu in masker-icoon
  • Mobiel nummer: U kunt hier het nummer wijzigen. Klikt u op mobiel-icoon dan stelt u uw mobiele nummer in als geheim.Het telefoon-icoon verandert nu in masker-icoon
  • E-mailadres
    Extra informatie voor KNKV scheidsrechters

Het e-mailadres is alleen beschikbaar voor KNKV scheidsrechters

Een telefoonnummer met telefoon- of mobiel-icoon wordt in de digitale contactgegevens getoond. Telefoonnummers met het masker-icoon worden niet in de digitale contactgegevens getoond.

Vergeet na het wijzigen van deze gegevens dit niet op te slaan.

Beschikbaarheidsgegevens invullen

Voor de start van het seizoen moet u aangeven op welke dagen u beschikbaar bent. Neem de volgende stappen:

1.Selecteer de rol waarvoor u de beschikbaarheid wilt invullen

Het volgende scherm verschijnt.

3. Vink aan op welke dagen u beschikbaar bent

4. En pas de tijden aan waartussen u beschikbaar bent

5. Sla vervolgens uw wijzigingen op