Opzoeken van verenigingsfunctionarissen

1. Ga naar menu item Informatie

2. Kies Adresboek/ Digitale Contactgegevens

3. Selecteer het tabblad Verenigingsfunctionarissen

Er kan op verschillende zoekcriteria gezocht worden. Zo kan er gezocht worden op een district , een vereniging , een (gedeelte van) achternaam of een functie .

Om te zoeken op de functionarissen van een specifieke vereniging neemt u de volgende stappen.

3. Vul de naam (of een gedeelte) van de vereniging in

4. Klik op

Er wordt nu gezocht naar alle verenigingen bij wie de reeks karakters in de verenigingsnaam voorkomt. Als dat er een is, wordt deze geselecteerd, als dat er meer zijn dan verschijn er een keuzescherm.

3. Selecteer de juiste vereniging

4. Klik op

5. Klik op

Het volgende scherm wordt getoond.

Extra informatie

Het systeem toont de contactgegevens van alle verenigingsfunctionarissen die binnen de club een functie vervullen die voldoet aan de opgegeven zoekcriteria. En die door de vereniging zelf is vrijgegeven voor publicatie. In de laatste kolom kunt u zien of het om een functie gaat die door de bond gedefinieerd is of door de vereniging zelf.

In Sportlink Club kan elke vereniging zelf aangeven welke functies in het OP gepubliceerd mogen worden en extra verenigingsfuncties definiëren, als aanvulling op de reeds door de bond gedefinieerde functies.