In Sportlink Club kunnen via de optie Accommodatiebezetting de aanvangstijd, het veld, de datum (binnen een weekend) en accommodatie worden aangepast. Neem hiervoor hiervoor de volgende stappen:

1. Ga naar het menu Wedstrijdzaken

Info: De menu-items die getoond worden zijn afhankelijk bij welke bond jouw vereniging is aangesloten.

2. Kies voor Accommodatiebezetting

Het volgende scherm verschijnt:

3. Kies een datum

4. Selecteer de gewenste accommodatie

5. Klik op

Het volgende scherm verschijnt:

In bovenstaand scherm kan de accommodatiebezetting worden beheerd. Hier bestaat de mogelijkheid om wedstrijden te verplaatsen, eventueel te parkeren en tijden van wedstrijden aanpassen.

Overzicht wedstrijden (schematisch)

Vanuit het wedstrijdenoverzicht kunnen de wedstrijden worden verschoven in de tijd en/of naar een ander veld. Sleep hiervoor de wedstrijden naar links, rechts, boven of beneden.

Wijzigingen ongedaan maken

Het kan voorkomen dat er een wedstrijd verschoven is terwijl achteraf blijkt dat dit niet gewenst is. Dan bestaat de mogelijkheid om deze wijziging ongedaan te maken. Dit kan met behulp van de volgende knoppen.

Stap terug Draai de laatste wijziging terug
Stap vooruit Maak de teruggedraaide wijziging ongedaan
Zoom in Vergroot de weergave
Zoom uit Verklein de weergave
Oorspronkelijk zoomniveau Terug gaan naar de oorspronkelijke weergave

Overzicht wedstrijden (tabel)

Meer informatie over een wedstrijd is te vinden in de tabel onderin het scherm. Naast de thuisvereniging, het thuisteam, de uitvereniging en het uitteam is ook de deadline voor het doorgeven van tijd of veld zichtbaar. Verenigingen kunnen zelf de tijden bepalen voor wedstrijden tot de deadline.

Aanpassen Wedstrijdgegevens

De tijden en indeling van wedstrijden kan de vereniging zelf aanpassen. Voer hiervoor de volgende stappen uit:

1. Klik op de wedstrijd die verplaatst moeten worden

2. Houd de linker muisknop ingedrukt en sleep de wedstrijd naar links, rechts, boven of onder

3. Klik op

De aangepaste tijd is nu ook zichtbaar in de tabel bij Geplande wedstrijden.

Wijzigen Wedstrijddatum en/of –accommodatie

Een wedstrijddatum of accommodatie kan de vereniging zelf aanpassen. Hierbij geldt dat een wedstrijd binnen een weekend verplaatst kan worden en de accommodatie gewijzigd kan worden naar een accommodatie die bij de bond bekend is als wedstrijdaccommodatie. Neem de volgende stappen om een geplande wedstrijd te wijzigen.

1. Dubbelklik in de tabel op de wedstrijd die je wilt wijzigen

Het volgende scherm verschijnt.

2. Selecteer de nieuwe wedstrijddatum

3. Selecteer de nieuwe accommodatie

4. Klik op

Als de wijziging is opgeslagen worden de gewijzigde gegevens zichtbaar.

Tijdelijk parkeren wedstrijden

Wanneer je er niet helemaal uitkomt bij het slepen van wedstrijden kun je deze wedstrijden tijdelijk parkeren.

1. Selecteer de wedstrijd dit je wilt parkeren

2. Sleep de wedstrijd naar beneden in het lege vak

Info: Wil je de tijd van een geparkeerde wedstrijd aanpassen? Plaats dan de wedstrijd terug op het veld en pas daarna de tijd aan.

Bekijken andere speeldatum

Het is mogelijk om één dag vooruit of terug te bladeren zodat je kunt kijken welke wedstrijden er nog meer zijn ingepland. Dit kan met de volgende knoppen:

Dag terug

Dag vooruit