Veel organisaties zijn bereikbaar op meerdere adressen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een factuuradres, correspondentieadres of bezoekadres. In het tabblad Adressen kunt u meerdere adressen toevoegen aan de organisaties. U leest hieronder hoe u dit kunt doen.

1. Zoek de organisatie waarbij u een adres wilt toevoegen

Lees op de pagina Zoek organisaties hoe u een organisatie kunt zoeken.

2. Dubbelklik op de gevonden organisatie

3. Klik op het tabblad Adressen

4. Klik op

Het volgende scherm wordt geopend:

5. Voeg de Adresgegevens toe

6. Voeg de Contactgegevens toe

7. Maak in de dropdown de keuze uit het type adres

Tip: Indien u een vinkje plaatst bij Standaardadres dan zal dit adres worden getoond in het eerste tabblad van de organisatiegegevens.