Per team kunnen de volgende competitiegegevens bekeken worden. Neem de volgende stappen om competitiegegevens te bekijken:

1. Klik op menu item  Wedstrijdzaken

Info: De menu items die getoond worden zijn afhankelijk bij welke bond u als vereniging bent aangesloten.

2. Klik op Competitiegegevens

Het competitiegegevens  zoekscherm verschijnt:

In het zoekscherm kan direct een team worden geselecteerd (rechter zijde) of kan met filters (linker zijde) de lijst met teams worden ingekort.

3. Kies het team direct in de teamlijst of met behulp van de filters.

4. Kies de competitie (onderaan) waarvan de competitiegegevens zichtbaar moeten worden.

Het selecteren van een competitie is verplicht voor de volgende stap.

5. Klik op

of

6. Klik op

Het volgende scherm wordt getoond.

Op het volgende scherm dat verschijnt worden vier tabbladen weergegeven. Per tabblad zullen we een toelichting geven.

Poule

Op het tabblad Poule zijn alle teams zichtbaar die zijn ingedeeld in dezelfde poule als waar het team actief is. Voorkeurstijden worden ook per team getoond.

Programma

Het tabblad Programma toont de geplande wedstrijden met wedstrijddetails, zoals wedstrijdnummer, datum, tijd, accommodatie, veld en scheidsrechters.

Vanuit het programma heeft u een aantal extra functionaliteiten:

Open routeplanner

Wissel eigen / Volledig programma

Exporteer uw gegevens naar Excel

Uitslagen

Het tabblad Uitslagen toont de uitslagen van het team. Hier kan ook de wedstrijdsamenvatting worden geopend, bijvoorbeeld om te printen. Op basis van deze uitslagen worden de standen bepaald (volgend tabblad).

Voor voetbal en waterpoloverenigingen is het mogelijk om hier de wedstrijdsamenvatting te openen en vervolgens te printen.

1. Selecteer de wedstrijd

2. Klik op

Er wordt nu een pdf bestand geopend. Dit kunt u vervolgens printen.

Standen

Het tabblad Standen toont de meest actuele stand van deze poule.

Periodestanden

Op het tabblad periodestanden zie je de stand per periode.