U heeft in Sportlink Club de mogelijkheid om leden en relaties een e-mail te sturen. Dit kan op de volgende manieren manieren:

E-mail versturen vanuit Sportlink Club

Om personen uit Sportlink Club een e-mail te sturen neemt u de volgende stappen:

1. Zoek in het Zoekscherm de persoon of personen die u wilt e-mailen - Zoek leden en relaties

2. Selecteer deze persoon of personen en klik vervolgens op

Het onderstaande scherm wordt geopend:

Extra info : Staan er leden geregistreerd met hetzelfde e-mailadres? Dan wordt de e-mail maar 1 keer verstuurd.

Extra informatie

Het is mogelijk dat jouw e-mailprogramma (zoals Gmail of de Android mail app) het adres van de afzender of ontvanger niet goed weer geeft. Dit komt doordat het emailprogramma de "reply to"-header of de "from"-header niet goed toont. Hierdoor is het mogelijk dat je een heel lang mailadres ziet staan. Dit kan verwarrend zijn. Maar wees gerust dit kan geen kwaad.