JBN en Nevobo verenigingen, die gebruik maken van de gratis versie van Sportlink Club welke is aangeboden door de bond, beschikken niet over de mogelijkheid om leden direct te mailen . Wilt u wel gebruik maken van deze mogelijkheid in Sportink Club? In de webshop op de website van Sportlink Club kunt u upgraden naar de volledige versie van Sportlink Club.

U heeft in Sportlink Club de mogelijkheid om leden en relaties een e-mail te sturen. Dit kan op de volgende manieren manieren:

E-mail versturen vanuit Sportlink Club

Om personen uit Sportlink Club een e-mail te sturen neemt u de volgende stappen:

1. Zoek in het Zoekscherm de persoon die u wilt e-mailen - Zoek leden en relaties

2. Selecteer deze persoon en klik vervolgens op

Het onderstaande scherm wordt geopend:

Extra info : Staan er leden geregistreerd met hetzelfde e-mailadres? Dan wordt de e-mail maar 1 keer verstuurd.