Tip: U kunt zelf bepalen of en welke van uw verenigingsfuncties zichtbaar zijn in het adresboek voor andere verenigingen, voor meer informatie zie: Eigen verenigingsfunctie aanmaken en instellen

Bent u op zoek naar de contactgegevens van de verenigingsfunctionarissen van andere verenigingen, dan neemt u hiervoor de volgende stappen:

1. Kies in het menu op Vereniging

2. Kies voor Digitale contactgegevens

Het onderstaande scherm komt naar voren.

3. Klik op het tabblad Verenigingsfunctionarissen

Let op: In het veld District staat standaard het district van uw vereniging ingesteld, maar u kunt uiteraard de accommodaties in alle districten op opvragen.

Alle mogelijke combinaties van zoekcriteria zijn mogelijk maar u moet minimaal één van de volgende zoekcriteria gebruiken:

• Vereniging
  • Achternaam
  • Functie

Voor alle zoekcriteria geldt dat er minimaal twee of meer letters moeten worden aangegeven van het zoekcriteria. Met uitzondering van de Functie hier maakt u een keuze uit de opties in de dropdown.

4. Selecteer het district waarin u wilt zoeken

5. Vul één van de zoekcriteria in

6. Klik op

Onderstaand scherm verschijnt.

Alle verenigingsfunctionarissen die voldoen aan zoekcriteria die u hebt ingegeven, worden getoond op het overzichtsscherm.

Tip: In de kolom Bond/ Vereniging wordt aangegeven of de functie een door de bond gedefinieerde functie ( Bond ) of een door de vereniging zelf aangemaakte functie ( Vereniging ) is.