Welkom als gebruiker van Sportlink Club! Met Sportlink Club administreer je o.a. alle ledengegevens, contributies, activiteiten en vrijwilligerstaken. Op deze pagina leggen wij uit hoe je Sportlink Club bij het eerste gebruik opstart. De onderwerpen in het kader beschrijven allerlei zaken die handig zijn om te weten en toe te passen bij het eerste gebruik van Sportlink Club.

Opstarten en inloggen Sportlink Club

1. Start Sportlink Club op via www.sportlink.nl

2. Klik op

het volgende scherm verschijnt:

3. Klik op het logo van jouw bond

het volgende scherm verschijnt:

4. Klik op

Sportlink Club wordt nu opgestart, het inlogscherm wordt getoond:

5. Vul de verenigingscode, de gebruikersnaam en het wachtwoord in

6. Voer vervolgens de weergegeven beveiligingstekst (captcha-code) in

Kun je de weergegeven tekst niet goed lezen, klik dan op

Let op:

De letters i en o komen niet voor in de beveiligingstekst. Zie je iets dat er op lijkt dan is het altijd een cijfer 1 of 0.

Houd bij het invoeren van de weergegeven tekst rekening met hoofdlettergevoeligheid!

Wachtwoord wijzigen

Extra info: Indien het standaard wachtwoord van de beheerder nog niet gewijzigd is, wordt de volgende melding getoond:

1. Vul het huidige wachtwoord in

2. Vul een nieuw wachtwoord in

3. Herhaal het nieuwe wachtwoord

4. Klik op

Het volgende scherm wordt getoond:

7. Zet vervolgens een vinkje bij Onthouden?

Door een vinkje te zetten bij Onthouden? worden verenigingscode en gebruikersnaam opgeslagen op je computer. Als je de volgende keer inlogt, hoef je alleen uw wachtwoord in te vullen en de weergegeven tekst over te nemen.

8. Klik op

Heb je bij het inloggen een verkeerde verenigingscode, gebruikersnaam, wachtwoord of beveiligingstekst ingevoerd, dan krijg je de volgende melding:

Klik hier wanneer je het wachtwoord vergeten bent. Er zit geen limiet op het aantal pogingen om in te loggen in Sportlink Club.

Ben je ingelogd in Sportlink Club dan verschijnt het volgende scherm:

Je kunt nu van start met Sportlink Club!