Welkom als gebruiker van Sportlink Club! Met Sportlink ClubĀ administreert u o.a. alle ledengegevens, contributies, activiteiten en vrijwilligerstaken. Op deze pagina leggen wij u uit hoe u Sportlink Club bij het eerste gebruik opstart. De onderwerpen in het kader beschrijven allerlei zaken die handig zijn om te weten en toe te passen bij het eerste gebruik van Sportlink Club.

Opstarten en inloggen Sportlink Club

1. Start Sportlink Club op via www.sportlink.nl

2. Klik op , het volgende scherm verschijnt:

3. Klik op het logo van uw bond, het volgende scherm verschijnt:

4. Klik op Sportlink Club wordt nu opgestart, het inlogscherm wordt getoond:

Tip : U kunt ook een snelkoppeling van Sportlink Club op uw bureaublad plaatsen. Voor meer informatie: Snelkoppeling Sportlink Club aanmaken

5. Vul uw verenigingscode, gebruikersnaam en wachtwoord in

6. Voer vervolgens de weergegeven beveiligingstekst in

Kunt u de weergegeven tekst niet goed lezen, klik dan op

Let op: Houd bij het invoeren van de weergegeven tekst rekening met hoofdlettergevoeligheid!

Wachtwoord wijzigen

Extra info: Indien het standaard wachtwoord van de beheerder nog niet gewijzigd is, wordt de volgende melding getoond:

1. Vul het huidige wachtwoord in

2. Vul een nieuw wachtwoord in

3. Herhaal het nieuwe wachtwoord

4. Klik op

Het volgende scherm wordt getoond:

7. Zet vervolgens een vinkje bij Onthouden?

Door een vinkje te zetten bij Onthouden? wordt uw verenigingscode en gebruikersnaam opgeslagen op uw computer. Als u de volgende keer inlogt, hoeft u alleen uw wachtwoord in te vullen en de weergegeven tekst over te nemen.

8. Klik op

Heeft u bij het inloggen een verkeerde verenigingscode, gebruikersnaam, wachtwoord of beveiligingstekst ingevoerd, dan krijgt u de volgende melding:

Klik hier wanneer u uw wachtwoord vergeten bent. Er zit geen limiet op het aantal pogingen om in te loggen in Sportlink Club.

Bent u ingelogd in Sportlink Club dan verschijnt het volgende scherm:

U kunt van start met Sportlink Club!