Voor u als judoclub is het mogelijk om zelf een Band , een Dan of een Kyu toe te voegen bij een bondslid. Deze wordt vervolgens ook verstuurd naar de JBN.

Neem onderstaande stappen om een Band , Dan en of Kyu toe te voegen:

1. Zoek het betreffende lid via het zoekscherm . Meer informatie zie Zoek leden en relaties
2. Open de lidgegevens van de persoon
3. Ga naar het tabblad Diploma's en passen

Onderstaand scherm verschijnt:

Bondsdiploma's

In het gedeelte Diploma's kunt u een Kyu , een Dan of een Band bij een lid toevoegen.

4. Klik op

Het volgende scherm verschijnt:

5. Kies het diploma dat u wilt toevoegen

6. Voeg eventueel een opmerking toe

7. Vul de begindatum in

8. Vul indien gewenst de einddatum

9. Klik tot slot op

De kyu is nu bij het lid toegevoegd.

Verenigingsdiploma's

Naast bondsdiploma's is het ook mogelijk om zelf aangemaakte verenigingsdiploma's bij uw leden toe te voegen. Meer informatie over het aanmaken van verenigingsdiploma's en passen kunt u lezen bij Eigen diploma's en passen aanmaken .

Neem onderstaande stappen om een zelf aangemaakt(e) diploma en/of pas toe te voegen:

1. Zoek het betreffende lid via het zoekscherm . Meer informatie zie Zoek leden en relaties
2. Open de lidgegevens van de persoon
3. Ga naar het tabblad Diploma's en passen

Onderstaand scherm verschijnt:

Het volgende scherm verschijnt:

1. Zet een vinkje bij Verenigingsdiploma's

2. Selecteer het diploma

3. Voeg eventueel een opmerking toe

4. Vul de Ingangsdatum in

5. En indien al bekend de einddatum

6. Klik tot slot op

Het verenigingsdiploma wordt nu bij het lid toegevoegd.